Het mogelijk uitvallen van enkele Daily Minutes-uitzendingen

Sinds halverwege de eerste week van het nieuwe jaar ben ik tegen wat gezondheidsproblemen opgelopen. Het is een combinatie van dat ik wat teveel werk heb aangenomen en de stress die dat met zich meebracht. Hierdoor kon ik op vrijag 4 januari geen nieuwe Daily Minutes maken.

Tenzij ik heel snel herstel is er een kans dat ik tot de eerste helft van de komende week mogelijk geen nieuwe Daily Minutes zal maken. Ik ben aan het kijken wat ik in plaats daarvan kan uitzenden. Het zou kunnen dat ik de komende dagen enkele van de laatste uitzendingen van de Daily Minutes op PI2NOS uitzend en enkele van de eerste die ik op internet heb uitgezonden als herhaling. En mogelijk dat de uitzendingen van het weekend wel lukken, omdat die doorgaans nogal weinig werk vormen. In het tijdslot van Slow Scan Radio zend ik zaterdag ook een herhaling uit.

Als het enigszins lukt maak ik gewoon nieuwe uitzendingen, want ik moet bekennen dat ik daar toch ook wel een beetje aan verslaafd ben geraakt.

Ik zal trouwens zoveel mogelijk wel nieuwe data aan de uitzendingen toevoegen, omdat ik weet dat veel mensen daarvoor inschakelen.

Nota bene:

Het is enigszins privé, maar ik heb sinds mijn tienerjaren meerdere chronische gezondheidsproblemen. Ik kan daar doorgaans uiterst goed mee omgaan, zeker de laaste 15 jaar. Ik heb ook een uitzonderlijk goed vermogen om op tijd de rem erop te zetten om daarmee een overspanning of een burn-out te voorkomen, zo is gebleken.

Eén van de redenen waarom ik via internet gegaan ben met de Daily Minutes is de verwachting dat ik het het laatst kwartaal van 2018 een stuk drukker zou krijgen. Uitzenden via internet blijkt inderdaad veel minder tijd te kosten. Ik werk denk ik niettemin al wat langer sluipenderwijs boven mijn krachten, waarschijnlijk al sinds november. Daar krijg je vroeg of laat altijd een keer de rekening voor gepresenteerd. Ik heb met name op oudjaarsdag veel te hard moeten werken (tot een uur of tien ’s avonds). Toen merkte ik al dat ik over een grens ging. Vervolgens waren er nog bijna drie dagen al aangenomen werk waar ik niet zonder schade meer onderuit kon.