DNAT 2014 info

Er blijkt enige verwarring te bestaan over de precieze locatie van het DNAT in Bentheim dit jaar.

Volgens de organisatie van het DNAT zijn de meeste evenementen die plaatsvinden, vanaf het station Bad Bentheim lopend binnen 15 minuten te bereiken.

Vanuit de richting Amsterdam of Osnabrück kan de Autobahn A30 worden genomen, vervolgens de afslag Bad Bentheim nemen, en dan verder rijden op de B403 tot aan Bad Bentheim.

Er zijn twee campings voor het evenement beschikbaar, die met de volgende gegevens in een (GPS) navigatieapparaat te vinden zijn:

Camping 1
DNAT Camping : Bad Bentheim – Schützenfestplatz – Gildehauser Str., Ecke Schultwessselweg

Camping 2
DARC Platz : Bad Bentheim – An der Freilichtbühne 1

Behalve een verblijf op de campings kan ook in de jeugdherberg worden overnacht, waar het relais van Bentheim zich ook bevindt, en daarnaast zijn er in de omgeving diverse Gasthöfe en hotels beschikbaar.

Er rijden door vrijwilligers bemande speciale DNAT-minibussen die mensen kunnen vervoeren tussen de verschillende evenementen. Voorzover mogelijk zullen deze minibussen elk half uur tussen camping en het centrum van Bad Bentheim rijden.

Vrijdag vanaf 18.30 uur zal de minibus van het centrum van Bad Bentheim naar de welkomstavond op een van de campings rijden, en terugritten zullen afhankelijk van de vraag mogelijk zijn.

Op zaterdag zal de minibus dus alle evenementen aandoen en op zondag kan op afspraak een rit naar het Raadhuisplein worden gemaakt voor het haantjes eten dat daar plaatsvindt, waarbij ook weer op afspraak de terugrit per minibus mogelijk is

Het DNAT vindt dit jaar plaats van 28 tot en met 31 augustus.