Mededeling

De Daily Minutes worden door heel veel mensen gewaardeerd. Geregeld duikt er ook kritiek op, en die kritiek die is vaak niet mals. Het lijkt vaak wel of ik ter verantwoording word geroepen om bepaalde onderdelen van de Daily Minutes te laten verdwijnen of drastisch een andere draai te geven.

Nadat ik heel erg lang dit soort kritiek met veel geduld heb proberen te beantwoorden ga ik daar met ingang van dit nieuwe jaar niet meer op in.

Ik maak de uitzendingen voor de mensen die ze leuk vinden. Dat zijn er niet weinig.

Punt.

Vind je de uitzendingen, of bepaalde onderdelen daaruit niet leuk dan is het verstandig om op die momenten niet te luisteren. Het is misschien nog niet eerder opgevallen, maar de meeste amateurapparatuur heeft diverse knoppen die dat mogelijk maken.

Mensen die niettemin vinden dat bepaalde items wel of niet in de uitzendingen thuishoren, en die willen dat zo’n onderwerp verdwijnt, die ga ik in het vervolg uitnodigen om op het gewraakte tijdstip dagelijks zelf een betere invulling aan de betreffende rubriek te geven. Maak gewoon het item dat je wilt, op de manier dat je dat graag ziet, en ik zal dat uitzenden. Als je dat een paar weken op dagelijkse basis met succes hebt weten vol te houden zal ik graag nog eens opnieuw hierover met je van gedachten wisselen. En anders niet.

Het voorgaande geldt uiteraard niet voor opbouwend commentaar, voor welke vraag dan ook (inclusief zogenaamde ‘domme’ vragen) en voor het melden van fouten.