Voorpagina


 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 


N.b.: De meeste foto's op deze site zijn 'aanklikbaar' voor een vergroting.


 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
   
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
 

« De Keistadfeesten sta… | Home | Een weekend geeken in… »

Parapoort

10 09 07 - 15:40

Afgelopen donderdagavond bezocht ik voor het eerst van mijn leven een paranormale beurs, gehouden in de Drietand aan het Neptunusplein te Amersfoort (zie www.parapoort.nl).

 

Sloeg mijn moeder acuut in de stress bij het idee dat bepaalde overleden personen uit het verleden boven zouden kunnen komen drijven, ik vond het eigenlijk wel een spannend idee. Bij binnenkomst in de zaal kwamen we gelijk in occulte sferen door een overdaad aan brandend wierrook naast de kassa. Onder het genot van een kopje thee lazen we ons in in het programma en na een gesprekje met de organisator koos ik een medium/helderziende waarnemer uit voor mijn eerste consult.

 

Het was best interessant. Zo kwam de bewuste mevrouw als eerste met mijn passie voor schrijven op de proppen. Een treffende constatering aangezien ik de afgelopen paar jaar voor diverse online tijdschriften als columniste heb gewerkt. Mijn creatieve talenten kwamen zowel bij haar, als bij een volgende helderziende én een handlezeres aan bod. Allen hadden ze dezelfde boodschap aan me; ik moest ander werk gaan zoeken en stoppen met het saaie maar veilige boekhouden en me meer richten op het creatieve vlak.

 

Het is grappig, want heel wat jaren geleden liet ik mijn geboortehoroscoop trekken door een deskundige en ook daar kwam indertijd precies hetzelfde uit. Ik kan zoveel, maar doe zo weinig en heb angst om een andere weg in te slaan. Nu lijkt die tijd dan toch te komen.

 

De foto van Man, kinderen en mijzelf werd uitgebreid bevoeld en gewreven. Over Man werden rake dingen gezegd, net als over onze relatie. Bij Dochter werd gesproken over ‘een nieuwetijdskind’ (zie www.nieuwetijdskinderen.org) en bij Zoon zagen ze een groot verlies in zijn hart. Recent is zijn opa overleden en dat heeft hij van zeer dichtbij meegemaakt, Zoon was samen met oma de laatste die opa in levende lijve heeft gezien.

 

Ik vond het leuk om mee te maken, maar bleef achteraf wel met vragen zitten. Zijn dit nou écht dingen die deze helderzienden van boven doorkrijgen, of lezen ze eigenlijk gewoon mijn gedachten en verwoorden ze letterlijk mijn werktwijfels en de dingen die spelen in mijn relatie? En van wie krijgen ze deze gegevens door, van iemand die mij een warm hart toedraagt, of juist niet?

 

Zoals gezegd, het was een interessante avond. Voor iedereen die gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde, houd de agenda van de Drietand in de gaten!


No comments

Trackback link:

Zet Javascript aan om een Trackback URL te genereren

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile


 

  (Ingelogd als )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.