Voorpagina


 
 
 
 
 
 
 

Eugène

Woensdag 12 September 2007 at 6:32 pm Woonachtig in Baarn en werkzaam in de IT. (binnenkort meer info)

Stephan

Donderdag 14 Juni 2007 at 12:09 am

Stehan / Steef woont in de Amersfoortse binnenstad. Hij houdt zich voornamelijk bezig met websites en fotografie.

Steef is een van de oprichters van Amersfoortcentraal, de voorloper van Eemlandcentraal.

Niet te verwarren met Stefan.

Marco

Woensdag 13 Juni 2007 at 11:58 pm Woonachtig in Amersfoort, Kattenbroek sinds 2002, hiervoor in Den Haag en Oldenzaal (en meer).
Werkzaam in Utrecht (fin.afdeling bij Strukton Railinfra)  en als hobbies voetbal, zowel actief als passief, en fotografie. Getrouwd en 3 peuter-/kleuterjongens. Sinds 2007 secretaris bij vv Hooglanderveen.

Stefan

Woensdag 13 Juni 2007 at 11:52 pm

Stefan is een Internetfreak, in het dagelijks leven software ontwikkelaar, thuis vader en man, en houd van (bijna) alle muziek.  

Woonplaats: Woudenberg

Andries

Zondag 03 Juni 2007 at 4:20 pm Woont in Amersfoort (binnenkort meer)

Meiney

Zondag 03 Juni 2007 at 4:16 pm

Meiney werkt op een drukke polikliniek in Amersfoort en is in het gelukkige bezit van twee schapendoezen en vier katten waaronder drie Maine Coons. In haar vrije tijd wandelt ze veel in de bossen en als er nog tijd over is schrijft ze graag. Meiney: "Ik vind een dierenleven net zo belangrijk als een mensenleven en dat probeer ik vaak via mijn geschreven woord uit te dragen."

Evert

Zondag 03 Juni 2007 at 4:12 pm Systeembeheerder, woont in Leusden.... (binnenkort meer)

Karen

Vrijdag 01 Juni 2007 at 6:00 pm Getrouwd, 2 kinderen en parttime werkzaam als boekhoudster. Woonachtig in Amersfoort.

John

Vrijdag 01 Juni 2007 at 3:18 pm

John woont in Amersfoort, en is zijn carriere begonnen als bedenker van elektronicaproducten op het gebied van radio en televisie, en computernetwerken. Sinds bijna vijftien jaar houdt hij zich echter meer bezig met de 'inhoud' die met dat soort producten wordt verstuurd.

John werkt als freelance tijdschriftjournalist en (pers)fotograaf voor onder andere een aantal vakbladen, een omroepblad en meerdere uitgaven op internet. Daarnaast houdt hij zich, ook als freelancer, bezig met het vertalen van teksten.

Zijn hobby's (schrijven en fotograferen) lopen soms naadloos over in zijn werk, maar er zijn daarbij ook grote verschillen. Interessegebieden zijn verder internet, burgerrechten, privacy en telecommunicatie. John is ook actief als radioamateur. Hij kwam op zijn elfde in Amersfoort wonen, en woont tegenwoordig in de wijk Zielhorst.

Het eigen weblog van John is te vinden op www.shorties.nl.