Voorpagina


 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 


N.b.: De meeste foto's op deze site zijn 'aanklikbaar' voor een vergroting.


 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
   
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
 

« Avondvierdaagse Hoogl… | Home | De wijk Nieuwland in … »

Proef Amersfoort

20 05 07 - 10:33

Vandaag alweer de laatste dag van 'Proef Amersfoort', een fantástisch evenement voor jong en oud. Dé ontmoetingsplek voor dertigers en veertigers om oude vrienden van vroeger terug te zien. Eerst overdag gezellig heen met de kleine kinderen mee op de nek of in de talloze buggy's, en vervolgens 's avonds terug als de kleintjes veilig onder de hoede van de oppas zijn achtergelaten. Dan is het tijd om heerlijk te genieten van exquise hapjes, een goed glas zorgvuldig geslecteerde wijn en aangename gesprekken.

Proef Amersfoort was wederom een doorslaand succes dit jaar. Het weer zat helemaal mee, precies bij aanvang donderdagmiddag brak de zon door en klom de temperatuur omhoog. Het evenement werd opgeluisterd door gezellige live muziek en een ieder genoot zichtbaar. Het is écht jammer dat dit leukste festival van Amersfoort weer is afgelopen. Eigenlijk heeft deze recensent  maar één klacht: volgend jaar graag iedere avond tot 24.00 doorgaan met muziek, drank én hapjes!


No comments

Trackback link:

Zet Javascript aan om een Trackback URL te genereren

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile


 

  (Ingelogd als )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.