Voorpagina


 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 


N.b.: De meeste foto's op deze site zijn 'aanklikbaar' voor een vergroting.


 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
   
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
 

« Inwoners gezocht | Home | Brandweer Bunschoten »

Proef Amersfoort 2007

11 05 07 - 23:29

Proef Amersfoort 2007

Volgende week donderdag, op hemelvaartsdag gaat Proef Amersfoort weer van start. Het culinaire festival wordt gehouden van donderdag tot en met zondag, en is op deze dagen open van 14.00 tot 23.00 uur (zondag tot 22.00).

Op het festival, licht afgekeken van het Maastreechter Preuvenemint, laat het beste van de Amersfoortse eetgelegenheden zien én proeven wat zij in huis hebben. Deelnemende eetgelegenheden zijn onder andere De Colonie, Merlot, Brouwerij de Drie Ringen, Harrie Mercuur, Taste of India en Monnikendam. De gerechten kunnen niet met contant geld worden afgerekend, maar worden betaald met 'Keitjes', die te koop zijn bij de kassa's van het evenement.

Behalve het beste van de Amersfoortse horecakeuken zal het festival op verschillende dagen worden omlijst met muziek varierend van pop-coverbands tot aan jazz.

Het gehele festival is overigens te bekijken op de vermaarde Amersfoortcam, een webcam die de gemeente enkele jaren geleden opzette in het kader van de actie 'Veilig op straat', en die zowel overdag als 's avonds een uitstekend zicht op de Hof biedt.

Festivalsite: www.proefamersfoort.nl


No comments

Trackback link:

Zet Javascript aan om een Trackback URL te genereren

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile


 

  (Ingelogd als )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.