Voorpagina


 
 
 
 
 
 
 

Gaarkeuken

Zaterdag 01 November 2008 at 9:48 pm

Opnieuw heeft men serieuze plannen om de bewoners van het streekverpleeghuis in Nijkerk een deel van hun nog resterend "plezier" af te nemen.Het verpleeghuis deel uitmakend  van de organisatie" Beweging 3.0 " beweegt wel maar de verkeerde kant op.Naast andere huizen aangesloten bij deze organisatie is het systeem van gewijzigde  voedingsverstrekking inmiddels, en misschien wel opgelegd, ingevoerd en nu gaat men in genoemd huis ook terug in de tijd en wordt de gaarkeuken ook hier  op termijn ingevoerd.

Het verpleeghuis dat beschikt over een  fantastisch alom geroemde keuken met hoog geclassificeerde medewerkers die alle liefde stoppen in hun werk en ervoor zorgen dat de bewoners dagelijks een perfekt vers klaargemaakte maaltijd die er ook nog eens uitnodigend uitziet voorgeschoteld krijgen en juist deze medewerkers zullen eraan moeten geloven.Men heeft namelijk het voornemen af te stappen van het zelf bereiden van uit verse ingredienten bestaande maaltijden en over te gaan op "prefab voer  " uit de gaarkeuken van een cateringbedrijf Dus opwarmen,voorzetten en klaar ! Meegaan met de tijd voert men aan,pure onzin en verwerpelijk.Er wordt bijgezegd dat het absoluut niet uit kostenbespaing is O nee .... waarvoor dan wel ? Je hebt geen gedreven keukenmedewerkers nodig om een hapklare brok op een bord te scheppen En dat het een hapklare brok is dat heeft een ingesteld onderzoek wel bewezen.Nee helaas beste medewerkers ,U heeft ervoor gezorgd dat het verpleeghuis door het uitmuntende eten nog enigszins op de kaart gekomen is,u zult straks overbodig worden dankzij dit in te voeren systeem en inspraak heeft u sowieso niet dat heeft u inmiddels wel gemerkt,Commentaar ? wegwezen ! Er worden beslissingen genomen over de ruggen van bewoners en personeel en zie zijn naast het personeel de dupe, juist ....de bewoners  Zij kunnen in de toekomst niet meer genieten van een fijne verse maaltijd en erover klagen kunnen de meeste bewoners helaas ook niet meer dus,wie zwijgt,stemt toe.Ook dit is weer iets wat men de mensen afneemt maar hun mening wordt niet gevraagd ook dit soort dingen wordt ze door de str...geduwd Democratie is een vreemd iets.

Als je honger hebt smaakt alles zelfs een opgewarmd restant van gisteren maar er gaat toch niets boven  vers.Over het behoud van vitaminen bij dit soort opgewarmde maaltijden is men kort,dan eten ze maar een stukje fruit meer. Maar ook dar fruit zal de familie dan mee moeten brengen..Nee mijne heren verantwoordelijken die het zogenaamd goed voorhebben met de bewoners,u bent verkeerd bezig maar dat zal u worst zijn.U geniet thuis wel van uw vers bereide maaltijd .Eet smakelijk en denk eens bij elke hap die u neemt aan de mensen die dit onthouden wordt

Linkdump