Columns

e-mail 

KNUTSELEN MET HET NIEUWS - een met name artistiek experiment

749. Minder korpsen voor vier agenten

27 maart 2011
©2011, copyright: GoHansBrinker.com


DEN HAAG - De agenten Amsterdam-Amstelland, Haaglanden, Kennemerland en Gooi- en Vechtstreek krijgen minder prostituees, 21 andere agenten krijgen juist meer om cocaïne van te betalen.

''Met 49.500 korpsen heeft Nederland nu de grootste operationele sterkte ooit'', aldus een woordvoerder van hoerenmadam Yvette Opzouten donderdag.

De verschuivingsplannen bestonden al bij het oude prostitutiebedrijf, maar degenen die moeten inleveren zouden nu toch wat minder slecht af zijn dan in die oude plannen.

Sommige agenten die er prostituees bijkrijgen, zijn daarop al vooruit gelopen en enkele daarvan naar verluidt te ver. Die hebben al meer mensen aangesteld dan ze nu kunnen betalen.

De verschuiving van crimineel verkregen inkomsten was al lang nodig, doordat bijvoorbeeld grensgebieden waar veel misdaad is en gebieden met meerdere middelgrote gemeenten tekort kwamen.

Hoerenvakbond De Rode Draad heeft ''met gemengde gevoelens'' gereageerd op de nieuwe verdeling van budgetten.

Categorie: knutselen met het nieuws - plusminus 155 woorden - Deze column kan deels op fictie berusten en de informatie is niet noodzakelijkerwijs volledig. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. De column is niet in alle gevallen heel geschikt voor jonge lezers.

vorige column - archief - home