Laatste Reacties

Religion Assignm… (We zijn weer Thui…): Religion coursework writi…
Philosophy Essay … (14 oktober Wim T.…): Philosophy coursework wri…
Environmental Hea… (Wim T. Schippers …): There are many online env…
Human Resource Wr… (Wim T. Schippers-…): Professional Human Resour…
Custom Creative W… (CD Schippers in P…): Legitimate creative assig…
Best essay writin… (Ronflonflon): Fascinating article! Much…
custom paper writ… (Stichting Wakker …): The fund of this kind may…
www.bigpaperwrite… (Avondvierdaagse i…): Greetings! This one is al…
help rewriting (14 oktober Wim T.…): I’ll be surely waiting fo…
editor for you (Wim T. Schippers …): Thanks for sharing this o…

Archieven

01 Dec - 31 Dec 2006
01 Jan - 31 Jan 2007
01 Mei - 31 Mei 2007
01 Jun - 30 Jun 2007
01 Okt - 31 Okt 2007

Oude Wim T. Schippers-page

Archief
Humo 1/8/'74

Miscellany

Powered by Pivot - 1.40.1: 'Dreadwind' 
XML Feed (RSS 1.0) 
XML: Atom Feed 

| Home | Een spiksplinternieuw… »

Van het Genootschap

Wim T. Schippers berichten uit de samenleving 2


Nummer 2, december 2006, verschijnt maandelijks

Een uitgave van het Nederlands Wim T. Schippers Genootschap
Henk en Hans Bom.

Waar is het allemaal goed voor? Welnu, dat willen we graag even uitleggen. Het doel van deze Berichten is tot actuele uitwisseling te komen van alles wat zich rond Wim T. Schippers afspeelt, gaat afspelen of zich afgespeeld zou hebben. Als ook lezers ons informatie willen toespelen kan er als het ware een wisselwerking plaatsgrijpen die ten goede kan komen aan de volgende Berichten. Wil joe de Berichten ook ontvangen stuur ons dan maar even een e-mailtje! Heb joe vragen voor Berichten? Stel ze dan gewoon even!



Inleiding Tot Verwarring

In het weekblad Vrij Nederland is op 25 augustus 1965 het artikel Inleiding Tot Verwarring Artikel verschenen. Het Nederlands Wim T. Schippers Genootschap heeft van dit lijvige artikel in 2006 een heruitgave op de markt geworpen.

Televisieproducties op DVD
De VPRO heeft serieuze plannen om het oeuvre van Wim T. Schippers op dvd uit te gaan brengen. Dat zou in 2006 gaan gebeuren. Jammer maar helaas is het dit jaar heel stil gebleven. De verwachting is dat het project in 2007 tot wasdom zal komen. Wordt vervolgd….

Wuivend graan
Wim T. Schippers schrijft nieuw toneelstuk.
AMSTERDAM (ANP) - Kunstenaar Wim T. Schippers gaat een nieuw toneelstuk schrijven. Dat heeft theaterbureau Hummelinck Stuurman maandag (4 december 2006) bekendgemaakt. Het toneelstuk Wuivend Graan gaat oktober 2007 in première. Het is zeven jaar geleden dat Schippers voor het laatst een toneelstuk schreef. Wuivend Graan verhaalt over de geleerde Henrik van Woedekom die een lezing houdt over ethiek. Zijn moeder, dochter, vrouw en vriendin gooien echter roet in het eten. Wat een boeiende lezing moet worden, ontaardt in een pijnlijk publieke familieruzie. De hoofdrollen worden vertolkt door Titus Muizelaars, Olga Zuiderhoek, Nelly Frijda en Kees Hulst.


Nieuwe radiocampagne december Geef een boek
Persbericht 22 november 2006.
Geef een boek: in alle gevallen het beste cadeau-idee.
De Stichting CPNB lanceert een nieuwe cadeaucampagne voor de decembermaand. Deze radiocampagne – vanaf 25 november te horen op nationale zenders – promoot het geven van een boek als het beste cadeau voor Sinterklaas en Kerst. De spot is in zes varianten opgenomen en wordt tussen zaterdag 25 november en zondag 24 december circa 700 keer uitgezonden. Bureau Van Kees bedacht het concept van de commercials, die in Studio Kees Kroot werden opgenomen. Het basisidee van de spots is een gesprek tussen een man en een vrouw die zich afvragen wat ze nu weer eens cadeau moeten geven of vragen. Talloze hedendaagse, soms tamelijk absurde of niet bijster bruikbare cadeauartikelen met bijzondere benamingen passeren de revue, terwijl een voice-over (Wim T. Schippers) hardnekkig de suggestie doet: ‘Geef een boek’. ‘Want’, aldus de pay-off: ‘van boeken krijg je nooit genoeg.’ De stemmen van het echtpaar zijn van de acteurs Kees Hulst (o.a. Abeltje en Minoes) en Carla Hardy (o.a. Lotte en Baantjer). De radiocommercials worden uitgezonden op Radio 1, Radio 2, Radio 3FM, Radio 10, Sky Radio, Q Music en de kanalen van Arrow Media Groep. Voor het beluisteren van de spotjes ga maar www.cpnb.nl/geefeenboek.


De radiospots

1. Een boek voor vader
2. Een boek voor moeder
3. Een boek voor je broer
4. Een boek voor jezelf
5. Een boek voor je vrouw
6. Een boek?

No comments:


No trackbacks:

Trackback link:

Zet Javascript aan om een Trackback URL te genereren



  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile


 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.